روغن نارگیل خوراکی

روغن نارگیل

فروش روغن نارگیل

فروش روغن نارگیل خوراکی

بازرگانی دهکده

روغن نارگیل خوراکی

روغن نارگیل ، نوعی چربی اشباع شده‌ است که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید. از این روغن در تهیه مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می‌شود. این روغن سرشار از نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط ، اسید لوریک، می ‌باشد. روغن نارگیل‌های غیر هیدروژنه معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می‌شوند. روغن نارگیل بین دیگر روغن ها از همه پایدارتر است و بین روغن‌های مخصوص سرخ کردن، حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه روغن‌ها بالاتر است؛ بنابراین، حتی در دماهای بالا هم این روغن نمی‌سوزد و دود از آن بلند نمی‌شود.
خواص روغن نارگیل :برای درمان ترک لب از روغن نارگیل می توان استفاده کرد
نرم کننده پوست و برای پاک کردن آرایش صورت و چشم
ویتامین ای موجود در روغن نارگیل از پیری زود رس و چروک پوست صورت جلوگیری می کند
درمان بیماری های پوستی و درمان آکنه و جوش صورت
خاصیت روغن نارگیل در درمان سیاهی و تیرگی دور چشم
روغن نارگیل باعث افزایش رشد مو می شود
روغن نارگیل موهای خشک را درمان می کند
روغن نارگیل ریزش مو را کاهش می دهد
روغن نارگیل نرم کننده ی طبیعی مو می باشد

تهران - دهکده المپیک - بلوار ساحل

989128345986+
989122771447+

support[@]sesameoil.xyz